Onze
Service
Auto Advies Teirlinck en Autobedrijf Hans Teirlinck Renault & Dacia Dealer samen onder één dak.
Iedere wagen wordt geleverd met het nodige onderhoud en diagnose uit eigen werkplaats.
Wij hanteren een zeer professionele aanpak en maken gebruik van originele wisselstukken.

Als erkend verkoper door Federauto zijn wij gediplomeerd expert in tweedehandsvoertuigen. Dit betekent dat al onze wagens moeten voldoen aan een strenge selectiecriteria. Als erkend verkoper door federauto beschikken wij bijvoorbeeld reeds over de car-pass historiek nog vóór de wagen binnenkomt.
Waarborg
Bij ons beschikt elke wagen over 1 jaar totale waarborg. Daarnaast bieden wij interessante formules aan om uw garantie te verlengen.
Standaard
1 jaar garantie
Bij ons beschikt elke wagen over 1 jaar totale waarborg.
Mits kleine opleg
2 jaar garantie
Indien u dit wenst, kunt u opteren voor een bijkomend jaar garantie mits een kleine opleg.
Formule
"rijden zonder zorgen"

tot 5 jaar garantie
Wij kunnen u de formule "Rijden zonder zorgen" aanbieden. Dit is een zeer interessante autofinanciering waarbij tot 5 jaar garantie inbegrepen is.
Financiering
Auto Advies Teirlinck biedt u een waaier aan financierings- mogelijkheden, waardoor een jonge tweedehandswagen betaalbaar wordt.
Klassiek systeem
Klassieke aflossing aan interessante tarieven, met of zonder voorschot.
Light car system
Voor wagens < 3 jaar
Door de speciale afbetalings- formule liggen de maandelijkse afbetalingen tijdens het krediet lager dan bij een klassieke autofinanciering (met of zonder voorschot). Deze formule is speciaal ontwikkeld voor jonge tweedehandswagens (< 3 jaar) zodat deze betaalbaar worden.
Formule
"rijden zonder zorgen"
In deze financieringsformule is de waarborg standaard inbegrepen tot maximum 5 jaar. Deze interessante formule kan gebruikt worden in combinatie met zowel het Klassiek als het Light Car Systeem.
Overname
Auto Advies Teirlinck biedt meestal de mogelijkheid om uw huidige wagen over te nemen.
Uw wagen wordt vakkundig vergeleken met de huidige marktwaarde en de staat waarin de wagen zich bevindt. Bij de aankoop van uw wagen doen wij een bod op uw oude wagen en leggen dit contractueel vast. Op het moment van de levering van uw nieuwe wagen heeft u aldus de garantie dat uw oude wagen zal overgenomen worden volgens het afgesproken bedrag* . Hebt u de wens uw wagen zelf te verkopen in afwachting van uw nieuwe wagen, dan staan wij daar voor open.
*op voorwaarde dat de auto zich nog steeds in dezelfde staat bevindt als op het moment van de aankoop
+32 (0)50 35 37 36